FAQ

- Voor welke instrumentatie zijn de arrangementen geschreven? Mijn instrument of transpositie staat er niet tussen.

 

De instrumentatie vind je op de pagina informatie. We schrijven alles in een vaste (zeer uitgebreide bezetting). 
Mocht jouw specifieke instrument of transpositie er niet bij zitten, ben je vrij om contact op te nemen. 

- Ik kan mijn aangeschafte arrangement niet openen. Wat nu?

 

Af en toe lukt het een klant niet hun aangeschafte arrangement direct te openen. We onderzoeken hiervan de oorzaak. Als je onverhoopt de link niet kan openen, neem dan contact op via info@hoempahits.nl of +316-18482789.
We zullen in dat geval de arrangementen zsm. handmatig naar jullie opsturen. 

- Waarom zijn er nog een aantal arrangementen 'op aanvraag'?

 

We zijn deze webwinkel begonnen omdat we als arrangeurs veel maatwerk hebben geleverd. Al deze maatwerk arrangementen schrijven we om naar de vaste HoempaHits bezetting zodat we een transparant product kunnen verkopen. Omdat de webwinkel nog maar net in de lucht is, is nog niet alle bladmuziek direct beschikbaar. We doen ons best om de site zo snel mogelijk aan te vullen. 

- Mag ik de arrangementen doorgeven aan andere gezelschappen?

Nee, het aankopen van het arrangement geeft het recht om het arrangement bij 1 gezelschap te mogen spelen. We hopen van harte dat je hier met respect mee omgaat. Stuur enthousiastelingen vooral door naar onze site als ze erom vragen. 

 

- Is een maatwerk arrangement duur?

Als je bij ons een maatwerk arrangement besteld, kunnen wij deze meestal toevoegen aan onze eigen webwinkel. Dit maakt dat de kosten voor een maatwerk arrangement niet heel hoog zijn. Wanneer je expliciet het alleenrecht op uitvoering bij ons wilt afkopen zullen de daadwerkelijk gemaakte uren in rekening worden gebracht. Neem vooral contact met ons op voor een indicatie! Niets leuker dan je eigen ideeën ten uitvoer brengen!

- Hoe direct is direct beschikbaar?

Wanneer je een arrangement bij HoempaHits bestelt en direct betaalt, staat in de bevestigingsmail een link naar het arrangement. Zodoende kan je het arrangement direct downloaden op je computer en uitprinten. 5 minuten voordat de repetitie begint is voldoende tijd! De arrangementen staan allemaal in PDF-formaat. Je kan dit openen met bijvoorbeeld Adobe Acrobat Reader

- Kan ik de nummers beluisteren?

Bij elk arrangement staat een Soundcloud-link om het nummer vooraf te kunnen beluisteren. Als je het nummer aanschaft krijg je met de link ook een opname in Mp3 formaat. Dit is in het prettig luisterende MIDI-format met NotePerformer gemaakt.

- Wat zijn de gezichten achter HoempaHits?

HoempaHits is bedacht door Niels van Willegen, Junior Huigen en Caio Bouwens. De 3 conservatorium-geschoolde muzikanten zijn ieder gespecialiseerd op hun eigen gebied waardoor de arrangementen altijd netjes zijn afgewerkt. Niels is trompettist lichte muziek, Junior dirigent/trombonist klassiek en Caio slagwerker en docent muziek. 


Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

info@hoempahits.nl

+316 - 184 827 89